Vaisių desertas su grietinėle

Vaisių desertas su grietinėle
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 35%, 30-35 proc. riebumo, 350 gramų
  • Dižono garstyčios, 1 vienetas
  • Persikai, konservuoti, 1 vienetas
  • Cukrus
  • Spanguolės, 1 sauja
  • Citrinos, 2
Gaminimo instrukcija:

Kivi vaisių nulupti ir sutrinti su trintuvu.
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nicole
2015-08-06 20:03
svarbiausia is saldzios grietineles nesuplakti saldaus sviesto
viola
2015-02-27 22:26
O kam dizono garstycios?
Rugilė
2014-07-16 11:05
Manau čia 2 porcijoms, nes kiekvienai porcijai po 1 citrinos griežinėlį
(anonimas)
2012-11-25 16:15
Labai gundo paragauti ! Turbut ryt su drauge pasigaminsime
lukas
2012-03-02 08:20