Vaisių ir žele žiedas

Vaisių ir žele žiedas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Persikai, konservuoti, 1 skardinė
  • Želė, grietinėlės skonis, 1 vienetas
  • Želė, įvairių skonių, 3 vienetai
  • Želė, karamelės skonio, 1 vienetas
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Kremui:
  • Grietinėlė, 35%, 36 riebumo, 450 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.

  2. Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą