Vaisių ir žele žiedas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Persikai, konservuoti, 1 skardinė
- Želė, grietinėlės skonis, 1 vienetas
- Želė, įvairių skonių, 3 vienetai
- Želė, karamelės skonio, 1 vienetas
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 36 riebumo, 450 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
» Rašyti komentarą