Vaisių tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, pakelis
- Vanilinis cukrus, pakelis
- Citrinos, žievelės
Gaminimo instrukcija:
Įdarui dar reiks:
5 šaukštai aviečių arba žemuogių uogienės
Glajui:
pusė pakelio vanilinio cukraus
100g cukraus pudros
3 šaukštai vandens
Sviestą, kiaušinį, cukrų ištrinti iki purumo, po truputį suberti citrinos žievelę, pilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti pieną ir viską gerai išminkyti. Turi gautis vientisa masė. Tešlą sudėti į tortinę ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels. Atvėsusį biskvitą padalinti į 2 vienodo storio sluoksnius. Apatinį sluoksnį aptepti glajumi. Aptepus, tortą dar kartelį 5 min. įstatyti į šiltą orkaitę, kad apdžiūtų glajus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai