Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje

Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 900 mililitrų
  • Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) , 1 stiklinė
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vanilė, (ankštis), 1 vienetas
  • Želatina, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
    vanilės aromatas.

  2. Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

  3. Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.

  4. Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: VšĮ "Kretingos maistas"
» Rašyti komentarą
» Komentarai