Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukatos, įvairių vaisių, 200 gramų
- Romas, 20 mililitrų
- Pistacijos, 2 valgomieji šaukštai
- Ledai, vaniliniai, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 125 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
Vaisiai supjaustomi didokais gabaliukais. 1 šaukštas vandens
sumaišomas su romu ir užpilamas ant vaisių. Uždengti vaisiai palaikomi 30 minučių. Grietinėlė standžiai išplakama. Pistacijos smulkiai sukapojamos. Ledų rutuliukai arba pusrutuliai sudedami į 4 indelius. Ant jų išdėliojami įcukrinti vaisiai, užpilama skysčio. Grietinėlė sukrečiama į maišeli su antgaliu. Ant ledų išspaudžiamos grietinėlės roželės ir apibarstomos pistacijomis. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-06-02 17:36
NU GERAI, GERAI...
2009-06-02 17:34
Skanu, pritariu Margo
2009-06-02 17:30
Man tai labai skanu tik kiek sudetinga.
BET SIAIP TAI RASAU10
BET SIAIP TAI RASAU10
2011-06-11 20:43
Ilgai trunkančiu ir sudėtingu būdu vaisiai Įmirkomi cukraus tirpale ir išdžiovinami. Jie dažniausiai vartojami riebioms, šaukštu išsukamoms tešloms. Kalėdų kepiniams gardinti ir. žinoma, puošimui.