Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom

Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, kepiniams, 200 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Varškė, 200 gramų
  • Kondensuotas pienas, 200 gramų
  • Vyšnios, džiovintoa, 100 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę, vanilinį cukrų ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.

  2. Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.

  3. Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti džiovintas vyšnias ir dar kartą viską gerai išmaišyti.

  4. Kepti iki 175 °C temp. kaitintoje orkaitėje apie 45 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2017-10-12 22:11
Keksas