Vanilinis padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinas
Gaminimo instrukcija:
Pienas užvirinamas su vanilinu ir cukrumi. Kiaušinio trynys užplikomas verdančiu pienu ir maišant kaitinama, bet neužvirinama.
Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-17 23:21
Patirstinti krakmolu arba miltais butinai reikia, kitaip gausis neapetitnas skystalas kaip nuotraukoj
2011-03-06 12:21
Šiaip skanus padažas, tik aš dėjau 2 trynius ir truputį miltų, kad padažas būtų tirštesnis.
2010-04-03 09:05
hjujhsiahisjdxs
2016-07-30 17:20