Varlių šlaunelės grietineje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varlių šlaunelės, 100 gramų
- Raudonas vynas, 1 stiklinė
- Grietinė, 2 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis
2014-08-06 00:15