Varnalėšos lapų salotos

Varnalėšos lapų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varnalėša, jauni lapai ir stiebai, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Morkos, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Jaunus lapus ir nuluptus stiebus smulkiai supjaustyti, įpilti citrinos sulčių, sumaišyti su tarkuotomis morkomis, pasūdyti ir pagardinti grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-04-22 13:07
liu
2009-12-11 12:24
kazkas baisaus
(anonimas)
2009-12-10 17:36