Varškėčiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Druska
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Varškė, 400 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine.
Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų— truputį sodos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-11 14:28
O aš kitaip darau vos vos apkepu, kad įgautų gražią spalvą, tada troškinu. Troškinu keliais variantais: giretinėje; grietinėlėje su sviestu. Tokie skanūs skanūs būna
2012-08-02 22:26
As dedu daug maziau miltu. Gaunasi puruciai. Is pradziu apkepu trumpai ant dideles ugnies, o po to sumazinu iki minimumo, tai labai iskyla, pasidaro minkstuciai
2012-01-30 18:32
Kaip juos su tuo šaukštu išsuka neisivaizduoju , ten yra ka veikti.
2011-09-13 11:35
lllaaaabbbbbaaaaaaiiii ssskaaaaaaannnnuuuuuuuuu k:
2012-11-11 14:30