Varškėčiai

Varškėčiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Varškė, 400 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine.
Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų— truputį sodos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Božena
2012-11-11 14:30
o aš troškinu juos. Pirmai apkepu taip, jog būtų gražiai apskrudę, ttuomet troškinu. Troškinu keliais būdais: arba grietinėje, arba grietinėlėje su sviestu. Būna
Božena
2012-11-11 14:28
O aš kitaip darau vos vos apkepu, kad įgautų gražią spalvą, tada troškinu. Troškinu keliais variantais: giretinėje; grietinėlėje su sviestu. Tokie skanūs skanūs būna
Elze
2012-08-02 22:26
As dedu daug maziau miltu. Gaunasi puruciai. Is pradziu apkepu trumpai ant dideles ugnies, o po to sumazinu iki minimumo, tai labai iskyla, pasidaro minkstuciai
Rico
2012-01-30 18:32
Kaip juos su tuo šaukštu išsuka neisivaizduoju , ten yra ka veikti.
liutauras
2011-09-13 11:35
lllaaaabbbbbaaaaaaiiii ssskaaaaaaannnnuuuuuuuuu k: