Varškės - aguonų pyragas

Varškės - aguonų pyragas
Varškės - aguonų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aguonos, 150 gramų
Pagrindui:
  • Sviestas, 180 gramų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Jogurtas, natūralus, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla. Užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame . Tešla turi būti kieta.

  2. Varškės įdaras . Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.

  3. Kepimo skardą ištepti sviestu, supilti šviesią tešlą. Supilti pusę varškės masės .

  4. Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis.

  5. Dėti į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepti 40-50 min.

    Skanaus!!!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ojojoj
2015-01-03 14:19
Koks !