Varškės - aguonų pyragas
Varškės - aguonų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 200 gramų
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
- Aguonos, 150 gramų
- Sviestas, 180 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Jogurtas, natūralus, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Tešla. Užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame . Tešla turi būti kieta.
Varškės įdaras . Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.
Kepimo skardą ištepti sviestu, supilti šviesią tešlą. Supilti pusę varškės masės .
Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis.
Dėti į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepti 40-50 min.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-03 14:19