Varškės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 45 gramai
- Jogurtas, be priedų, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
Baltymus išplakti iki putų su žiupsneliu druskos.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei ištirpintu sviestu.
Į trynius įmaišyti jogurtą, supilti manus, kepimo miltelius ir sudėti varškę. Viską gerai išmaišyti.
Į varškę įmaišyti ir baltymus.
Supilti į kepimo formą ir kepti 170 laipsnių orkaitėje 20 min. Tada temperatūrą sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar 15-20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-03 16:17
ar būtina dėti jogurtą?
2013-02-24 16:22
Labai skanu. Tik aš dar dviems normoms pridėjau 100g. kokoso drožlių. Vos ne Rafaelo gaunasi !
2012-05-02 21:18
nuostabus apkepas ir purus ,skanus o ansyk suvalgem oku2: viska
2011-12-08 17:00
puikus reeptukas.S iandien ji gaminaus.Niam!
2016-04-28 13:39