Varškės apkepas

Varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas, 45 gramai
  • Jogurtas, be priedų, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
Baltymus išplakti iki putų su žiupsneliu druskos.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei ištirpintu sviestu.
Į trynius įmaišyti jogurtą, supilti manus, kepimo miltelius ir sudėti varškę. Viską gerai išmaišyti.
Į varškę įmaišyti ir baltymus.
Supilti į kepimo formą ir kepti 170 laipsnių orkaitėje 20 min. Tada temperatūrą sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar 15-20 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2016-04-28 13:39
Kepam isbandysim
AGNE
2013-09-03 16:17
ar būtina dėti jogurtą?
Aušra
2013-02-24 16:22
Labai skanu. Tik aš dar dviems normoms pridėjau 100g. kokoso drožlių. Vos ne Rafaelo gaunasi !
lina
2012-05-02 21:18
nuostabus apkepas ir purus ,skanus o ansyk suvalgem oku2: viska
simutee
2011-12-08 17:00
puikus reeptukas.S iandien ji gaminaus.Niam!