Varškės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Varškė, 550 gramų
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Manų kruopos užpilamos pienu ir 30 min. paliekama, kad šiek tiek išbrinktų.
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas gerai ištrinama.
Baltymai išplakami iki standžių putų.
Į masę sudedami išplakti kiaušinių baltymai, lengvai išmaišoma, sukrečiama į sviestu išteptą bei džiūvėsėliais ar miltais pabarstytą kepimo įndą ir kepama 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-40 min. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo skardos storio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-28 14:20
visada kepu pagal šį receptą, labai skanu!
2013-08-17 18:50
labai tinka kefiras vietoj pieno
2015-06-09 14:07