Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, naminė, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 450 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Juodieji serbentai, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai