Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevų sirupu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Manų kruopos, 100 gramų
- Kriaušės, 2 vienetai
- Klevų sirupas, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 100 mililitrų
- Cukrus, rudas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Varškę pertrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinius, įpilti pieną, įberti vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Paskutinius suberti manus ir palikti 10-15 minučių kol išbrinks.
Nulupti kriaušes, nuvalyti nuo sėklų ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Suberti į varškės masę ir gerai išmaišyti. Viską supilti į kepimo formą. Ant viršaus užbarstyti rudą cukrų.
kepti 180'C įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes
Patiekti šiltą su sirupu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai