Varškės apkepas su persikais

Varškės apkepas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Varškė, 600 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Persikai, konservuoti, 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Manų kruopas užpilkite trupučiu pieno ir palikite, kad išbrinktų.

  2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos. Po to dėkite varškę ir elektriniu plaktuvu išsukite. Pilkite išbrinkusias manų kruopas su pienu ir susmulkintus persikus, viską išmaišykite.

  3. Į riebalais pateptą formą sukrėskite varškės masę ir dėkite į orkaitę įkaitinta iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–50 min., kol iškeps ir gražiai paruduos. Patiekite su grietine ar mėgstamu jogurtu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sigita
2015-01-14 19:00
Nelabai supratau,reikia stiklines pieno,bet manus uzpilti su trupuciu pieno,tai kur likusi panaudot taip ir neparasyta...