Varškės apkepas su žemuogėm
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Manų kruopos, 125 gramai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Žemuogės, šviežios, 5 stiklinės
- Cukraus pudra, 40 gramų
- Kepimo milteliai
- Apelsinai, žievelė
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kremą. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį. Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-27 10:29
buikus piragelis tik norisi buti suvalgomas
2015-11-15 02:04