Varškės apkepas su žemuogėm

Varškės apkepas su žemuogėm
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Manų kruopos, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Žemuogės, šviežios, 5 stiklinės
  • Cukraus pudra, 40 gramų
  • Kepimo milteliai
  • Apelsinai, žievelė
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius išsukti iki baltumo su cukrumi, citrinų bei apelsinų žievelėmis. Sukrėsti varškę, suberti manų kruopas, kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišyti. Suberti paruoštas žemuoges. Atsargiai pamaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti į varškės kremą. Paruoštą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje gerą pusvalandį. Tiekiant į stalą, pabarstyti vanilinio cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ir kaip
2015-11-15 02:04
O kepimo milteliu kiek? Ne aiskus receptas
orinta
2013-11-27 10:29
buikus piragelis tik norisi buti suvalgomas