Varškės desertas su persikais

Varškės desertas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gramų
  • Konservuoti persikai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kivių želė, 1 pakelis
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę išplakti su vaniliniu cukrumi ir į varškę supilti.

  2. Norimame kiekyje persikų kompoto paruošti želę - aš sunaudojau visą ir supilti į varškės masę, išmaišyti.

  3. Supilti į formą ir padėti šaltai. Kai sustingsta, papuošti persikais iš kompoto ir užlieti kivių želė.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai