Varškės desertas su vaisiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, 400 gramų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Kiviai, 2 vienetai
- Apelsinai, 1 vienetas
- Sūris, maskarponės, 100 gramų
- Braškės, 10 vienetų
- Vynuogės, maža kekė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.
Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai