Varškės desertas su vaisiais

Varškės desertas su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 400 gramų
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiviai, 2 vienetai
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Sūris, maskarponės, 100 gramų
  • Braškės, 10 vienetų
  • Vynuogės, maža kekė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę, maskarponės sūrį, cukrų ir citrinų sultis suplakame iki vientisos masės. Kivius ir apelsiną nulupame ir supjaustome. Braškes ir vynuoges perpjauname pusiau.

  2. Į desertinį indą dedame varškės sluoksnį, vėliau išdėliojame dalį vaisių, tada sudedame likusią varškę. Viršų papuošiame likusiais vaisiais.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą
» Komentarai