Varškės ir apelsinų pyragas

Varškės ir apelsinų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, apatinis sluoksnis, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, apatinis sluoksnis, 100 gramų
  • Varškė, apatinis sluoksnis, 500 gramų
  • Sviestas, apatinis sluoksnis, 100 gramų
  • Cukrus, apatinis sluoksnis, 150 gramų
  • Krakmolas, apatinis sluoksnis, 1 valgomasis šaukštas
  • Manų kruopos, apatinis sluoksnis, 7 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, viršutinis sluoksnis, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai