Varškės ir apelsinų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krakmolas, apatinis sluoksnis, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, apatinis sluoksnis, 100 gramų
- Varškė, apatinis sluoksnis, 500 gramų
- Sviestas, apatinis sluoksnis, 100 gramų
- Cukrus, apatinis sluoksnis, 150 gramų
- Krakmolas, apatinis sluoksnis, 1 valgomasis šaukštas
- Manų kruopos, apatinis sluoksnis, 7 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, viršutinis sluoksnis, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai