Varškės ir bulvių plokštainis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė. Kepama 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-05 16:16
Noriu myliu negalius! Kai skanu
2009-10-09 15:45