Varškės ir duonos blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, balta, 0.5 kilogramo
- Varškė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 200 gramų
- Mėta
- Cukrus
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo
Gaminimo instrukcija:
Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-01 14:25
Klausimelis:ar si patiekalas saldus ar surus? :}
2016-01-27 21:02