Varškės ir duonos blynai

Varškės ir duonos blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, balta, 0.5 kilogramo
  • Varškė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 200 gramų
  • Mėta
  • Cukrus
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:

Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sarkazmas
2016-01-27 21:02
Kartrugstis
Laura.
2009-05-01 14:25
Klausimelis:ar si patiekalas saldus ar surus? :}