Varškės ir juodos duonos blynai

Varškės ir juodos duonos blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, juoda, 0.5 kilogramo
  • Varškė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 200 gramų
  • Mėta
  • Cukrus
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:

Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi  pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
marga rita
2014-05-26 18:29
kazkokia nesamone!!!