Varškės ir juodos duonos blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, juoda, 0.5 kilogramo
- Varškė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 200 gramų
- Mėta
- Cukrus
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo
Gaminimo instrukcija:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-26 18:29