Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prieskoniai, mėsai
- Varškė, liesa, 250 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Svogūnai, laiškai arba krapai
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Svogūnai, laiškai arba krapai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-18 16:14
man asmeniskai nelabai patiko sis receptas
2012-06-02 14:53
SKANU VERTA PARAGAUTI TIKRAI
2012-09-10 14:42