Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu

Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai, mėsai
  • Varškė, liesa, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Svogūnai, laiškai arba krapai
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Svogūnai, laiškai arba krapai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:

Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marius
2012-09-10 14:42
...na, vien is sportinio intereso pabandysiu....
m
2012-07-18 16:14
man asmeniskai nelabai patiko sis receptas
vilma
2012-06-02 14:53
SKANU VERTA PARAGAUTI TIKRAI