Varškės ir moliūgų apkepas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Cukrus, 0.5 stiklinės
- Druska
- Pienas, 300 mililitrų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Varškė, 680 gramų
- Moliūgai, 500 gramų
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Kardamonas
- Gvazdikėliai
- Vanilė, ekstraktas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Manus užpilkite keliais šaukštais verdančio vandens.
Į pieną sudėkite sviestą, kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite apie 10 minučių.
Moliūgus sutrinkite ir sumaišykite su manais. 
Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į manų ir moliūgų mišinį.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir kitais prieskoniais ir įmaišykite į moliūgų masę.
Apkepo tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite apie 30 min. 200° C orkaitėje. 
Kepimo laikas priklauso nuo to, kokio storio jūsų apkepas gausis. Kuo plonesnis, tuo mažiau laiko reikės kepimui.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2017-08-28 21:10
Receptas niekam tikes, proporcijos ne i tema. Vietoj to kad iskept po 40 minuciu pradejo burbuliuot po pluta tarsi gyvas butu.. Zodziu didelis S.
                    2015-01-28 20:44
mmm
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2019-01-05 17:51