Varškės ir moliūgų apkepas

Varškės ir moliūgų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Varškė, 680 gramų
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Kardamonas
  • Gvazdikėliai
  • Vanilė, ekstraktas
Gaminimo instrukcija:

Manus užpilkite keliais šaukštais verdančio vandens.

Į pieną sudėkite sviestą, kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite apie 10 minučių.

Moliūgus sutrinkite ir sumaišykite su manais.

Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į manų ir moliūgų mišinį.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir kitais prieskoniais ir įmaišykite į moliūgų masę.

Apkepo tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite apie 30 min. 200° C orkaitėje.

Kepimo laikas priklauso nuo to, kokio storio jūsų apkepas gausis. Kuo plonesnis, tuo mažiau laiko reikės kepimui.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gitana
2019-01-05 17:51
Dėjau pora šaukštų migdolų miltų.. tikiuosi neburbuliuos
Giedriu
2017-08-28 21:10
Receptas niekam tikes, proporcijos ne i tema. Vietoj to kad iskept po 40 minuciu pradejo burbuliuot po pluta tarsi gyvas butu.. Zodziu didelis S.
mmm
2015-01-28 20:44
mmm