Varškės ir moliūgų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Druska
- Pienas, 300 mililitrų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Varškė, 680 gramų
- Moliūgai, 500 gramų
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Kardamonas
- Gvazdikėliai
- Vanilė, ekstraktas
Gaminimo instrukcija:
Manus užpilkite keliais šaukštais verdančio vandens.
Į pieną sudėkite sviestą, kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite apie 10 minučių.
Moliūgus sutrinkite ir sumaišykite su manais.
Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į manų ir moliūgų mišinį.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir kitais prieskoniais ir įmaišykite į moliūgų masę.
Apkepo tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite apie 30 min. 200° C orkaitėje.
Kepimo laikas priklauso nuo to, kokio storio jūsų apkepas gausis. Kuo plonesnis, tuo mažiau laiko reikės kepimui.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-28 21:10
Receptas niekam tikes, proporcijos ne i tema. Vietoj to kad iskept po 40 minuciu pradejo burbuliuot po pluta tarsi gyvas butu.. Zodziu didelis S.
2015-01-28 20:44
mmm
2019-01-05 17:51