Varškės ir morkų apkepas

Varškės ir morkų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kmynai
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 75 gramai
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberiama ištrinta varškė, sudedamas sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai. Masė gerai išsukama.
Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sukrečiami į varškę. Viskas gerai išmaišoma, truputį pasūdoma ir perdedama į išteptą riebalais, džiūvėsėliais išbarstytą apkepo indą.
Kepama 180 laipsnių orkaitėje 25—30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ernesta ir Vytautas
2016-09-23 22:00
Pasakiškas skonis, kartosim dar ir dar!
ilona
2015-09-09 23:35
jau antra karta as ji kepu ir nei kiek nenusiviliau,superinis apkepas
Zosė
2013-12-26 09:30
Šito nekepiau, bet kiek turiu patirties su morkų apkepais, tik tiek laiko (25-30 min) pakepus bus neskanu - bus jaučiamas žalios morkos skonis. Tiek laiko galima kepti tik jeigu morkų tarkiai prieš tai buvo bent 15 min puode patroškinti su trupučiu vandens (kartais visai patogu nes galima pasiruošti iš anksto). Apkepas su žaliais tarkiais kepamas apie valandą - kaip kažkas ir parašė komentaruose. Ir man labai patinka įdėti džiovintų slyvų.
skaiste
2011-01-17 14:51
man reikejo daryti namu darbus ir eiskojau varskes patiekalu sis labai skaniai atrode m... ir man labai skaniai atrodo reikes pameginti iskpeti...kiap jums saknu?
vika
2010-09-15 20:01
nuotraukoje,atrodo skaniai. pabandysiu. 4u