Varškės ir morkų blyneliai

Varškės ir morkų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gramų
  • Miltai, 250 gramų
  • Morkos, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sutarkuoti morkas, ištrinti varškę.

  2. Į varškę įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir cukraus, ir sumaišyti su morkomis.

  3. Įberti miltus, išminkyti tešlą ir formuoti norimo dydžio blynelius.

  4. Kepti aliejuje.

  5. Blyneliai patiekiami su grietine ir uogiene.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą