Varškės kamuolėliai

Varškės kamuolėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, milteliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
  • Sezamas, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.

  2. Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.

  3. Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai