Varškės keksas

Varškės keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kepinių margarinas, 200 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kondensuotas pienas, 200 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Razinos, 100 gramų
  • Kiaušinių baltymai, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.

  2. Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.

  3. Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti nuplautas razinas ir dar kartą viską gerai išmaišyti.

  4. Kepti iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

  5. Atvėsusį keksą patepti cukraus pudros-kiaušinio baltymo glajumi

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą