Varškės pudingas su apelsinais

Varškės pudingas su apelsinais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želatina, 6 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Apelsinai, gabaliukai, 200 gramų
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 250 mililitrų
  • Apelsinų sultys, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

6 porcijos.
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nomeda
2016-02-10 18:41
Sveika, labai gardus pudingas. Norsiu tokį gaminti per savo laidą
Puikus receptas, tik aš naudoju mandarinus - saldžiau.
Ir vietoje želatinos dedu kiaulių uodegas. Traška ir labai skanu
TikO
2016-02-10 18:39
Labai skanus
:)
2016-02-10 18:39
\niam niam niam labai skanu
Jurga
2011-08-07 18:08
Ieva
2011-01-11 17:34
puikus labai skanus