Varškės pudingas su apelsinais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želatina, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, 50 mililitrų
- Apelsinai, gabaliukai, 200 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 250 mililitrų
- Apelsinų sultys, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
6 porcijos.
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-10 18:39
Labai skanus
2016-02-10 18:39
\niam niam niam labai skanu
2011-08-07 18:08
2011-01-11 17:34
puikus labai skanus
2016-02-10 18:41
Puikus receptas, tik aš naudoju mandarinus - saldžiau.
Ir vietoje želatinos dedu kiaulių uodegas. Traška ir labai skanu