Varškės pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 200 gramų
- Miltai, 2 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Suminkome sutarkuotą sviestą su miltais ir 1/2 stiklinės cukraus. Gaunasi biri tešla. Iš pusės tešlos padarome pagrindą.
Varškę, likusią 1/2 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų ir išplaktus kiaušinius išsukame iki vienalytės masės. Varškės kremą paskleidžiame į kepimo indą ant tešlos. Kitą tešlos dalį suberiame ant pyrago viršaus.
Kepame įkaitintoje 180°C temp. orkaitėje apie 50 - 60 min. Iškepusį pyragą ištraukiame iš orkaitės, palaukiame, kol atvės, dedame į šaldytuvą ir leidžiame visiškai atšalti. Galima valgyti ir šiltą, tačiau šaltas ir susistovėjęs jis skanesnis. Labai dera su ledais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-05 23:32
Labai skanu,tik maziau cukraus reiketu deti,aciu
2017-03-06 11:57