Varškės pyragas

Varškės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Suminkome sutarkuotą sviestą su miltais ir 1/2 stiklinės cukraus. Gaunasi biri tešla. Iš pusės tešlos padarome pagrindą.

  2. Varškę, likusią 1/2 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų ir išplaktus kiaušinius išsukame iki vienalytės masės. Varškės kremą paskleidžiame į kepimo indą ant tešlos. Kitą tešlos dalį suberiame ant pyrago viršaus.

  3. Kepame įkaitintoje 180°C temp. orkaitėje apie 50 - 60 min. Iškepusį pyragą ištraukiame iš orkaitės, palaukiame, kol atvės, dedame į šaldytuvą ir leidžiame visiškai atšalti. Galima valgyti ir šiltą, tačiau šaltas ir susistovėjęs jis skanesnis. Labai dera su ledais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vanda
2017-03-06 11:57
Cukraus į tešlą iš vis nededu,o į varškę 500 gr. dedu 7 kiaušinius.
ingre
2015-12-05 23:32
Labai skanu,tik maziau cukraus reiketu deti,aciu