Varškės pyragas "Apelsinas"
Varškės pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 0.5
- Kvietiniai miltai, 1
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
- Apelsinai, (sumalti džiovintą žievelę arba geltoną žievelę nutarkuoti nuo apelsino)
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Kiaušiniai, (tryniai), 2 vienetai
- Kiaušiniai, (baltymai), 1 vienetas
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 125 gramai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 70 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kondensuotas pienas, saldintas, 1
- Apelsinai, (žievė), 1
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Gerai išsukti ir palikti, kolpadarysim tešlą.
Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, padėti 2 valandoms į šaldytuvą.
Plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais.
Skardą iškloti kep. popieriumi. Patiesti vieną lakštą. Jį padengti varškės kremu.
Dėti ant viršaus kitą lakštą ir jį taip pat padengti varške. Taip sluoksniuoti kol visi lakštai bus baigti. Viršutinis sluoksnis - tešlos lakštas.
Į kondensuotą pieną įberti tarkuotų apelsino žievelių, išmaišyti ir aplieti pyragą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-03 10:43
Super skanu
2017-09-13 01:43