Varškės pyragas su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 4 vienetai
- Varškė, liesa, 600 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, rudas, 100 gramų
- Manų kruopos, 200 gramų
- Grietinė, 13 proc.riebumo , 200 mililitrų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Džemas, abrikosų, 4 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kiaušinius įmušti į dubenį ir plakti su ruduoju cukrum,vaniliniu cukrum, kol pasidarys balta masė.
Į atskirą indą suberti stiklinę manų, užpilti grietinėle ir palikti brinkti apie 20 min.
Varškę išmaišyti su kiaušinių plakiniu, manų kruopomis, kepimo milteliais.
Masę sukrėsti į sviestu pateptą formą ir kepti 175 ° temp. orkaitėj apie 20 min.
.Obuolius nulupti,perpjauti,išpjauti sėklalizdžius. Iškiliojoje dalyje puseles įpjauti ir sudėti ant apkepto pyrago.Kepti dar apie 20 min.
Abrikosų džemą pakaitinti ant silpnos ugnies ir užpilti ant kepinio,viršų pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą