Varškės spurgos su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Varškė, 200 gramų
- Aliejus
- Cukraus pudra
- Obuoliai, rūgštūs, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinį išsukti su cukrumi, įmaišyti varškę. Sudėti nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberti druskos ir išminkyti.
Puode įkaitinti aliejų. Formuoti spurgas ir leisti į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai puse, aliejuje apsiverčia pačios.
Išgriebtas spurgas sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekti pabarstytas cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai