Varškės torčiukas su persikais

Varškės torčiukas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, trinta, 400 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Konservuoti persikai, 200 gramų
  • Ciberžolė, 2 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodasis šokoladas, 50 gramų
  • Džiovintos slyvos, 1 sauja
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.

  2. Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.

  3. Papuošti tirpintu šokoladu.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
judita
2017-04-15 16:03
Taip ir neaisku ka su ta citrina daryti
ilma
2017-04-07 13:44
kiek želatinos?