Varškės tortas
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Varškė, 500 gramų
 - Kiaušiniai, 6 vienetai
 - Miltai, 300 gramų
 - Cukrus, 250 gramų
 - Jogurtas, 250 gramų
 - Cukrus, 200 gramų
 - Sviestas, 100 gramų
 - Baltas šokoladas, 100 gramų
 - Želatina, 4 arbatiniai šaukšteliai
 - Valgomieji dažai, 3 lašai
 - Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 1
                                        
                    Kepame biskvitą: išplakame 3 kiaušinius su cukrumi ir ištirpdytu sviestu iki purumo, beriame miltus ir kepimo miltelius vėl gerai išplakame.
Kepame biskvitą 180 C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes.
Ruošiame varškės kremą: maišome varške, jogurtą gerai išplakame, mušame 3 kiaušinius (po vieną) bei cukrų.
Ant jau pravėsusio biskvito pilame varškės kremą ir kepame 150 C temperatūros orkaitėje 15 minuęių.
Gaminame glazūrą: ištirpdome baltą šokoladą su želatina įpilame norimų maistinių dažų (šiuo atveju žalių) ir apliejame pravėsusį tortą.
Tortą puošiame, kaip norime. Aš puošiau pavasarinėmis gėlytėm ir sezamu.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-04-14 13:23
i biskvita ir i krema po 3 
                    
2016-04-14 11:23
Kiek kiausiniu i biskvita ir,kiek i krema?
                    
2016-04-15 19:33