Varškės tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Miltai, 300 gramų
- Cukrus, 250 gramų
- Jogurtas, 250 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Baltas šokoladas, 100 gramų
- Želatina, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Valgomieji dažai, 3 lašai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Kepame biskvitą: išplakame 3 kiaušinius su cukrumi ir ištirpdytu sviestu iki purumo, beriame miltus ir kepimo miltelius vėl gerai išplakame.
Kepame biskvitą 180 C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes.
Ruošiame varškės kremą: maišome varške, jogurtą gerai išplakame, mušame 3 kiaušinius (po vieną) bei cukrų.
Ant jau pravėsusio biskvito pilame varškės kremą ir kepame 150 C temperatūros orkaitėje 15 minuęių.
Gaminame glazūrą: ištirpdome baltą šokoladą su želatina įpilame norimų maistinių dažų (šiuo atveju žalių) ir apliejame pravėsusį tortą.
Tortą puošiame, kaip norime. Aš puošiau pavasarinėmis gėlytėm ir sezamu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-14 13:23
i biskvita ir i krema po 3
2016-04-14 11:23
Kiek kiausiniu i biskvita ir,kiek i krema?
2016-04-15 19:33