Varškės tortas

Varškės tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Miltai, 300 gramų
  • Cukrus, 250 gramų
  • Jogurtas, 250 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Baltas šokoladas, 100 gramų
  • Želatina, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Valgomieji dažai, 3 lašai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepame biskvitą: išplakame 3 kiaušinius su cukrumi ir ištirpdytu sviestu iki purumo, beriame miltus ir kepimo miltelius vėl gerai išplakame.

  2. Kepame biskvitą 180 C temperatūros orkaitėje 20 - 25 minutes.

  3. Ruošiame varškės kremą: maišome varške, jogurtą gerai išplakame, mušame 3 kiaušinius (po vieną) bei cukrų.

  4. Ant jau pravėsusio biskvito pilame varškės kremą ir kepame 150 C temperatūros orkaitėje 15 minuęių.

  5. Gaminame glazūrą: ištirpdome baltą šokoladą su želatina įpilame norimų maistinių dažų (šiuo atveju žalių) ir apliejame pravėsusį tortą.

  6. Tortą puošiame, kaip norime. Aš puošiau pavasarinėmis gėlytėm ir sezamu.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2016-04-15 19:33
Tortukas kaip ir isejo,laukiam,kol sustings,bet su sokoladu privargau,kaip ten su tuo zelatinu.As idejau i sokolada,tai gavosi kose,pyliau vandens.Gal reikejo zelatina isbrinkinti?
Diana
2016-04-14 13:23
i biskvita ir i krema po 3
Sandra
2016-04-14 11:23
Kiek kiausiniu i biskvita ir,kiek i krema?