Varškės virtinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 1.2 kilogramo
- Miltai, 180 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 80 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 30 gramų
- Grietinė, 240 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).
Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.
Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-25 22:58