Varškės virtinukai

Varškės virtinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 1.2 kilogramo
  • Miltai, 180 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 80 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 30 gramų
  • Grietinė, 240 gramų
Gaminimo instrukcija:

Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).

Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.

Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Roberta
2015-11-25 22:58
Vaikuciai tokius varskecius dievina