Varškinės suprgytės

Varškinės suprgytės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus
  • Varškė, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 7 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, virimui
  • Cukraus pudra, užbarstymui
Gaminimo instrukcija:

Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelėm kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai