Varškinės suprgytės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanilinis cukrus
- Varškė, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 7 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, virimui
- Cukraus pudra, užbarstymui
Gaminimo instrukcija:
Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelėm kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai