Varškiniai keksiukai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Varškė, 150 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 130 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 120 gramų
- Razinos, pagal skonį
- Krakmolas, 30 gramų
- Riešutai, papuošimui
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 1
                                        
                    - Razinas užpilti verdančiu vandeniu. nusausinti. 
- Keptuvėje ar puode ištirpinti sviestą, pridėti medaus ir palikti atvėsti. 
- Kiaušinius su cukrumi išplakti iki šviesių putų, dėti varškę, svioesto masę, sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius, razinas ir viską gerai išmaišyti. Viršų pabarstyti smulkintais riešutais. 
- Tešlą dėti į riebalais pateptas formeles (175 g) ir kepti 180 °C orkaitėje 30- 40 minučių. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2018-09-08 00:37
Ponia Alytus jus labai pikta ir jokio mandagumo uztektu parasyti i porcija ir tiek
                    2017-02-21 15:21
kepsiu butinai
                    2015-02-07 07:35
Donata ar žiopla ir nemoki skaityti aiškiai parašyta 1 porcija
                    2014-01-30 19:29
koks kiekis panasiai gaunasi is sio recepto?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2018-12-17 10:12