Varškinis pyragas su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 360
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 180 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Margarinas, 60 gramų
- Obuoliai, 3 vienetai
- Cinamonas, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Varškę, margariną, vanilinį cukrų bei maždaug 330 g cukraus išsukame iki vientisos masės.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-08 11:52
skanus gavosi, dėjau 1 arb .šaukštelį kepimo miltelių (čia neparašyta) ir cukraus mažiau.
2015-10-04 18:49
kepiau..skanus gavosi,tik tiek ilgai kepti nereikejo,plius dejau kepimo milteliu ir trecias pastebejimas nereikia tiek daug cinamono. na kita karta zinosiu kiek ir ko det o siaip tikrai gavosi skanus pyragas :}
2017-09-30 16:42