Varškinis pyragas su obuoliais

Varškinis pyragas su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 360
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kvietiniai miltai, 180 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Margarinas, 60 gramų
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Cinamonas, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Varškę, margariną, vanilinį cukrų bei maždaug 330 g cukraus išsukame iki vientisos masės.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rozalija
2017-09-30 16:42
Mažai obuolių, daug tešlos, daug cukraus.
Lina
2016-11-08 11:52
skanus gavosi, dėjau 1 arb .šaukštelį kepimo miltelių (čia neparašyta) ir cukraus mažiau.
jurgita
2015-10-04 18:49
kepiau..skanus gavosi,tik tiek ilgai kepti nereikejo,plius dejau kepimo milteliu ir trecias pastebejimas nereikia tiek daug cinamono. na kita karta zinosiu kiek ir ko det o siaip tikrai gavosi skanus pyragas :}