Varškinis tinginys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sausainiai, 400 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Razinos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu. Sviestą išsukite su cukrumi. Sausainius sutrupinkite, varškę pertrinkite ir viską sumaišykite. Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje. Po to sukrėskite masę ant celofaninės plėvelės arba kepimo popieriaus ir suformuokite vyniotinį. Dėkite į šaldytuvą bent 4-6 valandoms, kad sustingtų. Jeigu norite įdomesnio skonio, razinas galite pamirkyti rome arba brendyje. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai