Varškinis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sausainiai, kakaviniai, 360 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Pieniškas šokoladas, "snickers", 3 vienetai
- Želatina, 25 gramai
- Cukrus, 160 gramų
- Vanduo, 60 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Juodasis šokoladas, tarkuotas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame tarkuotu šokoladu. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai