Vasariška sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 250 gramų
- Žirniai, 250 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 0.5 litro
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 250 mililitrų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Muskatas, tarkuotas
- Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
- Krapai, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
- Melisa, kapota, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Grietinė, 125 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes.
Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis.
Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš karto patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai