Vasariška sriuba

Vasariška sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 250 gramų
  • Žirniai, 250 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 0.5 litro
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas, tarkuotas
  • Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
  • Melisa, kapota, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 125 mililitrai
Gaminimo instrukcija:

Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes.
Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis.
Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš karto patiekti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai