Vasariškas želė desertas

Vasariškas želė desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vyšnios, 200 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 3.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).

  2. Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).

  3. Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.

  4. Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tano
2016-12-25 05:06
visai nieko