Vasariškas želė desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vyšnios, 200 gramų
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 3.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).
Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).
Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.
Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-25 05:06