Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu

Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sultinys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.

  2. Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.

  3. Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.

  4. Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.

  5. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!

Porcijų skaičius: 22
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
O.
2016-09-04 16:01
Uzima laiko pasigaminti, bet jie to verti )) skanumelis!!!