Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sultinys, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 300 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 22
Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.
Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.
Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.
Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-04 16:01
Uzima laiko pasigaminti, bet jie to verti )) skanumelis!!!
2022-05-12 07:56