Vasaros ežiukas

Vasaros ežiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Melionai, 1 vienetas
  • Alyvuogės, 1 skardinė
  • Vynuogės, 200 gramų
  • Fermentinis sūris, 150 gramų
  • Kietasis sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vaisius nuplauti.

  2. Melioną perpjauti per pusę, išskobti.

  3. Sūrius supjaustyti kubeliais.

  4. Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.

  5. Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai