Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis

Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 3 kilogramai
  • Paprika, 1.5 kilogramo
  • Svogūnai, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 kilogramas
  • Aliejus, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Druska, 50 gramų
  • Actas, 15 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Viską supjaustyti, sudėti į vieną indą, išmaišyti ir palikti 30 minučių, kad paleistų sultis.

  2. Puodą pastatyti ant silpnos ugnies ir virti 40 minučių. Paskui įpilti 1 šaukštą acto 70%.

  3. Sudėlioti į sterilizuotus stiklainius, užsukti, apversti ir laukti kol atvės.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vida
2018-07-28 00:19
Darau viską taip pat tik 10 min paverdu morkas atskirai.
Violeta
2016-09-06 09:59
Ragavome praeitais metais, šiais jau ir patys gaminsime.
Ruta
2016-09-05 14:57
Tobula nuotrauka, taip ir norisi pasigaminti )))
Julija
2016-09-05 14:50
lengvas receptas, manau turi buti skanu