Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"

Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
Rezultatas.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Cinamonas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
Tešlai:
  • Miltai, 400 mililitrų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Cukrus, 100 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.

  2. Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.

  3. Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.

  4. Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.

  5. Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.

  6. Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.

  7. Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.

  8. Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
O.M.
2016-09-04 15:59
Nerealaus skonio pyragas
Iveta P
2016-08-29 17:30
Superinis skonis ♡
Jurate
2016-08-29 15:18
Labai puikus! Patiko
Marija
2016-08-29 13:10
Vau stebina jaunos merginos sugebejiejimai tai talentas
Ona
2016-08-29 12:22
Skanumėlis!!!