Vasaros slyvų pyragas

Vasaros slyvų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Slyvos, 500 gramų
  • Miltai, 375 mililitrai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 190 mililitrų
  • Cukrus, 170 mililitrų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukrus, 50 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Cukraus pudra, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.

  2. Kitame inde mikseriu suplakite sviestą su cukrumi. Kai gerai išplaksite, įmaišykite po vieną kiaušinius, grietinę, citrinos žievelę, supilkite miltų masę ir išmaišykite.

  3. Kepimo skardą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Pusę tešlos pilkite į formą, tuomet išdėliokite slyvų puseles, apibarstykite 50 gr. cukraus.

  4. Supilkite likusią tešlą.

  5. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C laipsnių.

  6. Kepkite, kol paruduos – praeis maždaug 50 - 55 minutės.

  7. Ištraukite iš orkaitės ir palikite 20 minučių atvėsti. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kazimieras
2016-11-04 10:30
O vanilinį cukrų , prieš tai, ar po to? Ar vietoj to?
Ona
2016-09-04 15:54
Labai skanus ;}
Vaiva
2016-09-02 21:19
super skanus, rekomenduoju issikepti. Bandziau kepti, skaniai gavosi, kepsiu dar ne viena karta )!!!
Jolly
2016-09-02 16:39
Labai labai skanus pyragas, buvo proga paragauti tikrai verta kepti!
R.
2016-09-02 09:42
Tobulas skonis!!! norisi kepti ir valgyti valgyti valgyti )))