Vasaros slyvų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Slyvos, 500 gramų
- Miltai, 375 mililitrai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 190 mililitrų
- Cukrus, 170 mililitrų
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 50 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukraus pudra, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.
Kitame inde mikseriu suplakite sviestą su cukrumi. Kai gerai išplaksite, įmaišykite po vieną kiaušinius, grietinę, citrinos žievelę, supilkite miltų masę ir išmaišykite.
Kepimo skardą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Pusę tešlos pilkite į formą, tuomet išdėliokite slyvų puseles, apibarstykite 50 gr. cukraus.
Supilkite likusią tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C laipsnių.
Kepkite, kol paruduos – praeis maždaug 50 - 55 minutės.
Ištraukite iš orkaitės ir palikite 20 minučių atvėsti. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-04 15:54
Labai skanus ;}
2016-09-02 21:19
super skanus, rekomenduoju issikepti. Bandziau kepti, skaniai gavosi, kepsiu dar ne viena karta )!!!
2016-09-02 16:39
Labai labai skanus pyragas, buvo proga paragauti tikrai verta kepti!
2016-09-02 09:42
Tobulas skonis!!! norisi kepti ir valgyti valgyti valgyti )))
2016-11-04 10:30