Vasaros sriuba

Vasaros sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Žirniai, švieži, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, mėsos, 4 stiklinės
  • Druska
  • Sojos padažas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Martyna
2010-08-24 18:52
noreciau bet neturiu agurko asiduodu:
Neri
2010-04-03 12:48
o kiek reikia pilti acto i vandeni?
INGA
2009-11-10 12:25
labas
Gabija
2009-03-27 13:47
Gabija
2009-03-27 13:46
Skanu