Vasaros sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, 1 vienetas
- Žirniai, švieži, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, mėsos, 4 stiklinės
- Druska
- Sojos padažas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kiaušiniai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-03 12:48
o kiek reikia pilti acto i vandeni?
2009-11-10 12:25
labas
2009-03-27 13:47
2009-03-27 13:46
Skanu
2010-08-24 18:52